Direktlänk till inlägg 22 oktober 2007
2 1/2 dl strösocker
8 dl havregryn
3/4 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
225 g smör
3-4 msk starkt kaffe
Glasyr:
100 g blockchoklad
1/2 dl kokosflingor
Blanda de torra ingredienserna till kakan och tillsätt det rumsvarma smöret. Knåda ihop till en tjock smet och blanda ner kaffet. Tryck ut smeten i en form med löstagbar kant så jämt det går. Låt stå kallt.
Bryt blockchokladen och smält över vattenbad. Ta loss formens kant och bred chokladen över kakan, strö över kokosflingor. Ställ kakan en stund i kylskåpet innan servering.
Hanna och jag sov till kl 08, det gillar mycket! Ändå var Hanna trött....vi myste med Roger på morgonen innna han körde till jobbet och vi körde mot Mörrum och det årliga pepparkaksbaket! Det var klass 1 varning så jag var lite velig om jag skull...
Alexander har lämnat ett avföringsprov för att doktorn skulle kunna utesluta att diarréerna beror på någon tarminflammation...jag har varit lite orolig för att det skulle visa något, fick ett papper hem i veckan om att doktorn skulle ringa någon ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 |
5 |
6 | 7 |
|||
8 | 9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 | |||
15 | 16 |
17 |
18 | 19 | 20 | 21 |
|||
22 | 23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 | |||
29 |
30 |
31 | |||||||
|